Næringslivsdagen 2018

Påmelding til Næringslivsdagen 2018


Næringslivsdagen arrangeres torsdag 8. februar 2018. Er du klar? Det er allerede NÅ muligheter for å komme med forslag til hvilke bedrifter DU vil møte. Forbered CV om det skulle dukke opp potensielle jobbmuligheter, vis interesse, ta kontakt og grip mulighetene til å få svar på akkurat DINE spørsmål om bedriften eller yrket.

 

Student
Hva har du tenkt til å gjøre etter siste eksamen? Det kan være tøft å være ferdigutdannet – du har den teoretiske utdanningen, men sjeldent den jobberfaringen som mange av arbeidsgiverne er ute etter. Næringslivsdagen er en dag hvor studentene får muligheten til å skape personlige relasjoner med bedrifter som er relevante for deres utdanning. Ved å tilrettelegge for bedriftsstands og bedriftspresentasjoner på Næringslivsdagen jobber vi for å være bindeleddet mellom studentene og bedriftene.

Bedrift
Næringslivsdagen er en ypperlig mulighet for bedrifter til å komme i kontakt med universitetets mange studenter. NLU jobber for at studentene skal ha forelesningsfri denne dagen så dere får mest mulig ut av deres besøk. Dermed er dette en strålende mulighet til å rekruttere medarbeidere direkte fra skolebenken og informere om bedriftens arbeid og bransje.

Ved interesse er det også mulighet for å bruke universitetets egne forelesningssaler til bedriftspresentasjoner!
Ønsker dere å delta på Næringslivsdagen? Kontakt oss på nld@nlu.no.

 

 PROGRAM NÆRINGSLIVSDAGEN 2018

10:00 - OFFISIELL ÅPNING AV NÆRINGSLIVSDAGEN 2018

10:00 - Workshop med PWC (kun påmelding)

10:00 - Åpningssang av Sverre Eide

11:45 - BALLONGSLIPP

12:00 - Trainee presentasjon

18:30 - Dørene åpner på Molo Brew (krever billett)

19:00 - Ørjan Burøe ønsker velkommen

19:30 - “Mini” Jakobsen

20:15 - Middag

21:30 - Kjetil Kristoffersen

22:15 - Underholdning Sverre Eide

23:00 - Afterparty på Bachus