Ledige stillinger

Ta kontakt på pr@nlu.no om din bedrift har en ledig stilling passende for en student.

 

LEDIG STILLING

Internship innen digital markedsføring og SEO

Har du lyst til å lære mer om markedsføring, SEO og digital kommunikasjon? Nå er Rabble er på jakt etter en engasjert intern eller praktikant til kontoret vårt i Stockholm. Rabble er Nordens største plattform for kampanjer, rabattkoder og tilbud, og vi er i sterk vekst. Derfor behøver vi en motivert og initiativrik intern som vil lære mye i løpet av en 6 måneders periode.  
Markedsavdelingen hos Rabble består av et lite og engasjert team. Som intern hos oss får du mulighet til å utvikle dine praktiske kunnskaper innen markedsføring, SEO og digital kommunikasjon. Du vil også få et godt innblikk i hvordan bransjen for digital markedsføring fungerer.  

Arbeidsoppgaver

  • kampanjeutforming
  • strategiske samarbeid
  • tekstproduksjon og nettpublisering
  • bloggsamarbeid
  • analyse og optimalisering 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du skriver godt norsk
  • Du er selvgående og tar initiativ
  • Du er interessert og engasjert i fagfeltet rundt digital markedsføring og SEO
  • Du er effektiv og liker å ha mange baller i luften

Hos Rabble kan vi tilby et sammensveiset og engasjert arbeidsmiljø, spennende og utfordrende oppgaver, og unik kunnskap om digital markedsføring og SEO som du kan ta med deg videre i karrieren. Denne stillingen passer perfekt for deg som er nyutdannet eller er i sluttfasen av utdanningen din. Internshipet varer i 6 måneder, gjerne med oppstart i juli/august 2017.
Send inn din søknad og CV til jobs@rabble.se. Vi behandler alle søknader fortløpende.

Om arbeidsgiveren:

Rabble Communications AB benytter digital markedsføring for å inspirere konsumenter til netthandel og gir dem muligheten til å oppleve nye butikker. Rabble når ut til en stor og variert målgruppe ved å promotere spennende varemerker på både nettside og applikasjon med kampanjer og rabattkoder.. Kontoret ligger i sentrale Stockholm, og selskapet formidler nå kampanjer i Sverige, Norge, Danmark og Polen. Besøk Rabble.no for mer informasjon.

 

LEDIG STILLING

Aalesunds Svømme- og Livredningsklubb er alltid på jakt etter nye dyktige svømmeinstruktører. Klubben tilbyr svømmeopplæring til barn og voksne og holder sine kurs i bassenger på Moa, Blindheim og Aspøy.

Er du en tidligere svømmer? Har du drevet med noen andre vannidretter? Kanskje du bare er glad i vann og er godt kjent med forskjellige svømmeteknikker? Da er det en drømmejobb å ha ved siden av studie ;)
Du kan veldig gjerne være en erfaren instruktør, men det er ikke et krav – opplæring vil bli gitt.

Arbeidstider vil være på ettermiddagen i helger og i ukedager (avhengig av arbeidssted og type kurs man jobber på).

Er du interessert – send din CV eller skriv noen ord om din bakgrunn og deg selv til kurs@aaslk.no

 

LEDIG STILLING

NVFT søker flere positive, utadvendte og ansvarsbevisste medarbeidere til å jobbe på våre spennende markedsføringskampanjer i Ålesund og omegn. Jobber går ut på å promotere ulike merkevarer fra noen av de største leverandørene i Norge.

Som promotør i NVFT vil du få en variert arbeidsdag, hvor du jobber med spennende produkter og kunder. Du er med på å bygge merkevarer og øke salget for kundene våre. Hovedfokuset vårt ligger på butikkdemonstrasjoner hvor både salg og den gode opplevelsen står sentralt. Det er viktig at du som promotør liker å jobbe selvstendig og er selvgående. Samtidig presiserer vi at du alltid vil få god opplæring i forkant av hver aktivitet.

Arbeidstiden er fleksibel så man kan fint kombinere jobben med eventuelle studier eller annen deltidsjobb.
Interessert? Registrer deg på www.nvft.no så tar vi kontakt.