Ledige stillinger

Ta kontakt på pr@nlu.no om din bedrift har en ledig stilling passende for en student.

 

LEDIG STILLING

Aalesundfisk AS er en eksportør av hvitfisk- og lakseprodukter. Vi markedsfører og selger våre produkter direkte inn mot internasjonale kjeder og industri forøvrig.  Det meste av vårt salg går på eksport

Vi søker etter ekstrahjelp på logistikk

Mye av vårt arbeid innen transport og logistikk foregår etter ordinær arbeidstid. Vi har de siste årene benyttet ekstrahjelper til en del av dette arbeidet. Vi har nå behov for ekstrahjelp til vårt kontor. Hovedsakelig vil dette være arbeid på ettermiddag/kveld i ukedagene, og i en periode fra jan-april vil det også være i helgene. Arbeidet består hovedsakelig i å tollklarere og fakturere. Vedkommende vil bli gitt opplæring i nødvendige datasystemer, som også er en svært relevant og nyttig erfaring å ta med seg videre i arbeidslivet. Arbeidet gir god kunnskap om produkt og eksportrelatert arbeid for sjømat, for den som ser interesse i å skaffe seg relevant erfaring.
Vi ser etter en selvstendig og fleksibel person.

Søknadsfrist 11.09

Nærmere informasjon kan fås ved henvendelse til; Elin Dybvik Tranvåg, tlf 90 66 50 66
Søknad kan sendes til elin@aalesundfish.no eller pr post til Aalesundfisk AS, postboks 2021, 6028 Ålesund, att: Elin D. Tranvåg

 

 

LEDIG STILLING

Aalesunds Svømme- og Livredningsklubb er alltid på jakt etter nye dyktige svømmeinstruktører. Klubben tilbyr svømmeopplæring til barn og voksne og holder sine kurs i bassenger på Moa, Blindheim og Aspøy.

Er du en tidligere svømmer? Har du drevet med noen andre vannidretter? Kanskje du bare er glad i vann og er godt kjent med forskjellige svømmeteknikker? Da er det en drømmejobb å ha ved siden av studie ;)
Du kan veldig gjerne være en erfaren instruktør, men det er ikke et krav – opplæring vil bli gitt.

Arbeidstider vil være på ettermiddagen i helger og i ukedager (avhengig av arbeidssted og type kurs man jobber på).

Er du interessert – send din CV eller skriv noen ord om din bakgrunn og deg selv til kurs@aaslk.no

 

LEDIG STILLING

NVFT søker flere positive, utadvendte og ansvarsbevisste medarbeidere til å jobbe på våre spennende markedsføringskampanjer i Ålesund og omegn. Jobber går ut på å promotere ulike merkevarer fra noen av de største leverandørene i Norge.

Som promotør i NVFT vil du få en variert arbeidsdag, hvor du jobber med spennende produkter og kunder. Du er med på å bygge merkevarer og øke salget for kundene våre. Hovedfokuset vårt ligger på butikkdemonstrasjoner hvor både salg og den gode opplevelsen står sentralt. Det er viktig at du som promotør liker å jobbe selvstendig og er selvgående. Samtidig presiserer vi at du alltid vil få god opplæring i forkant av hver aktivitet.

Arbeidstiden er fleksibel så man kan fint kombinere jobben med eventuelle studier eller annen deltidsjobb.
Interessert? Registrer deg på www.nvft.no så tar vi kontakt.