HERREMIDDAGEN 2016

Torsdag 20. oktober arrangerte Næringslivsutvalget ved NTNU i Ålesund – Herremiddagen 2016, for første gang. Gallaen skal på ingen måte være en motsigelse av kvinnedagen, og det den representerer. Arrangementet skal derimot vise solidaritet til kvinner, og 5% av inntektene skal gå til rosa sløyfe-aksjonen. 

Kveldens fokus og tema er den drastiske økningen av menn som dropper ut av høyere utdanning. Vi ønsker å motivere og gi studentene en "why"-faktor for hvorfor og hvordan de skal fullføre sine påbegynte studier.

Sammenkomsten fant sted i hjertet av Ålesund på Radisson Blu´s fantastiske Alnessal. Her ble det servert en fantastisk 2-retters middag! Menn fra NTNU og næringslivet i Ålesund samlet seg til en uforglemmelig kveld med både faglige og underholdende innslag, og her det ble knytt nettverk og gode relasjoner mellom studenter og næringsliv.  

 

Dex Carrington 

Dex har nylig vært på turné i Norge med soloshowet ”Great Dexpectations”, og spilt for fulle hus både på Studentersamfunnet i Trondheim, og Rockefeller i Oslo. Han har i tillegg holdt en rekke foredrag for bedrifter og universiteter rundt om i landet. Dex er best kjent fra tv-serien ”Dexpedition” fra MTV og VGTV. Serien sendes idag i land over hele verden, blant annet Brasil, India og Australia. Da serien ble nominert til ”årets TV-serie” i 2012, skrev nettmagasinet Natt og Dag: «Dex har en perfekt balanse mellom sjarm og ADHD, kombinert med et sylskarpt hode».

 

PROGRAM HERREMIDDAGEN 2016

19.00 Dørene åpner

20.00 Middag

21.00 Dessert

21.20 Foredrag med Andreas Riis Halvorsen

21.40 Foredrag med Audun Høidal

22.00 Foredrag med Jan Eskil Hollen

22.20 Underholdning med Dex Carrington

23.00 Mingling med bedrifter

00.00 Afterparty på Bachus