HERREMIDDAGEN 2017

Torsdag 19. oktober arrangerte Næringslivsutvalget ved NTNU i Ålesund – Herremiddagen 2017. Arrangementet er på ingen måte en motsigelse av Kvinnemiddagen og det den representerer. Vi ønsker å vise solidaritet til kvinner, og vi er stolte samarbeidspartnere med Rosa Sløyfe-aksjonen hvor 5% av inntektene i forbindelse med arrangementet vil gå til brystkreftforeningen. 

Kveldens fokus og tema var den drastiske økningen av menn som dropper ut av høyere utdanning. Vi ønsker å gi studentene en "why"-faktor for hvorfor og hvordan de skal fullføre sine påbegynte studier. Tall fra SSB og OECD viser at majoriteten av mannlige studenter dropper ut av høyere utdanning og velger å ikke fullføre sine studier. Derfor ønsker vi å gi studentene på NTNU i Ålesund en motivasjonsboost utenom forelesningssalen.  

Sammenkomsten fant sted på Color Line Stadion, på VIP avdelingen. Sammen med fantastiske foredragsholdere, en bedre middag og stand-up som faglig avbrekk, ble dette en fantastisk kveld. Studentene fikk sjansen til å møte, mingle og prate med representanter fra flere ulike bedrifter, og dele erfaringer med medstudenter fra andre studieretninger. Det ble etablert nettverk og kunnskap, og de 200 oppmøtte ble kjent med hva som faktisk venter dem etter endt studie.

 

 

Halvor Johansson 

Halvor Johansson har blitt av de nyeste stjernene på komikerhimmelen, og det på rekordtid. Han  har vunnet flere priser for sin standup og delt scene med navn som Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen. Med sin naturlige sceneautoritet og sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter. 

 

 

 

Rasmus Wold 

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standup-miljøet, og  har en gjenkjennbar humor som tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter. Rasmus er glad i å leke med ord, og ikke fremmed for å si ting som kan være politisk ukorrekt. Du har kanskje sett Rasmus på “Helt Perfekt” med Thomas Giertsen.

 

PROGRAM HERREMIDDAGEN 2016

18.30 Dørene åpner

19.30 Middag

20.30 Dessert

20.50 Foredrag - Audun Høidal

21.30 Underholdning - Halvor Johansson

21.55 Underholdning - Rasmus Wold

22.15 Mingling

23.00 Buss og Afterparty på Bachus